GENERATORI AEROSOLA FirePro®

Ovde mozete naci kompletnu ponudu FirePro Aerosol Generatora

FP-8 Najmanji model FirePro generatora. Aktivira se samostalno pri temperaturi od 300 C.

FP-8

Najmanji model FirePro generatora. Aktivira se samostalno pri temperaturi od 300 C.

FP-20S/SE Aktivira se električnimputem. Izbacuje aerosol sa obe strane. Mlaz aerosola na izlazu je hladan. Montira se na podlogu pomoću obujmice. U slučaju otkazivanja svih sistema aktivacije, aktivira se samostalno pri temperaturi od 300 C.

FP-20S/SE

Aktivira se električnimputem. Izbacuje aerosol sa obe strane. Mlaz aerosola na izlazu je hladan. Montira se na podlogu pomoću obujmice. U slučaju otkazivanja svih sistema aktivacije, aktivira se samostalno pri temperaturi od 300 C.

FP-40S Novi model FirePro generatora aerosola. FP-40S aktivira termički i/ili električki što ga čini upotrebljivim za najrazličitije primene. Aerosol izlazi na oba kraja generatora što osigurava ravnomerno širenje u štićeni prostor. Dužina mlaza je 2 m na obe strane, a postignuto je vrlo kratko vreme pražnjenja od samo 5 do 10 sek.   U slučaju otkazivanja svih sistema aktivacije, samostalno se aktivira pri temeperaturi od 300 C.

FP-40S

Novi model FirePro generatora aerosola. FP-40S aktivira termički i/ili električki što ga čini upotrebljivim za najrazličitije primene. Aerosol izlazi na oba kraja generatora što osigurava ravnomerno širenje u štićeni prostor. Dužina mlaza je 2 m na obe strane, a postignuto je vrlo kratko vreme pražnjenja od samo 5 do 10 sek. U slučaju otkazivanja svih sistema aktivacije, samostalno se aktivira pri temeperaturi od 300 C.

FP-80S Spada u najnovije modele FirePro generatora aerosola. Kučište generatora aerosola je od nerdjajućeg poliranog čelika. Montira se pomoću obujmica. Aktivira se termički i/ili električki. Aerosol izlazi na oba kraja generatora što osigurava ravnomerno širenje u štićeni prostor. Dužina mlaza je 2 m na obe strane, a postignuto je vrlo kratko vreme pražnjenja od 4 do 8 sek. U slučaju otkazivanja svih sistema aktivacije, generator se samostalnoaktivira pri temperaturi od 300 C.

FP-80S

Spada u najnovije modele FirePro generatora aerosola. Kučište generatora aerosola je od nerdjajućeg poliranog čelika. Montira se pomoću obujmica. Aktivira se termički i/ili električki. Aerosol izlazi na oba kraja generatora što osigurava ravnomerno širenje u štićeni prostor. Dužina mlaza je 2 m na obe strane, a postignuto je vrlo kratko vreme pražnjenja od 4 do 8 sek. U slučaju otkazivanja svih sistema aktivacije, generator se samostalnoaktivira pri temperaturi od 300 C.

FP-100S gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. Uvod za električnu aktivaciju je zaštićen metalnim cilindrom na koji se montira kabelska uvodnica. Primjenjiv je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu i internu zaštitu unutaruredjaja.

FP-100S

gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. Uvod za električnu aktivaciju je zaštićen metalnim cilindrom na koji se montira kabelska uvodnica. Primjenjiv je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu i internu zaštitu unutaruredjaja.

FP-200S gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. Uvod za električnu aktivaciju je zaštićen metalnim cilindrom na koji se montira kabelska uvodnica. Primjenjiv je u velikim stabilnim kao i za lokalnu i internu zaštitu unutar uredjaja.

FP-200S

gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. Uvod za električnu aktivaciju je zaštićen metalnim cilindrom na koji se montira kabelska uvodnica. Primjenjiv je u velikim stabilnim kao i za lokalnu i internu zaštitu unutar uredjaja.

FP-500S gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema gašenja je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu i internu zaštitu unutar uredjaja. Vrlo je primjenjiv u zaštiti motornih prostor autobusa, radnih strojeva, plovila, energetskih postrojenja itd. U slučaju otkazivanja svih sistema detekcije i aktivacije, kao i svaki FirePro generator, FP-500S se aktivira samostalno na 300 C.

FP-500S

gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema gašenja je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu i internu zaštitu unutar uredjaja. Vrlo je primjenjiv u zaštiti motornih prostor autobusa, radnih strojeva, plovila, energetskih postrojenja itd. U slučaju otkazivanja svih sistema detekcije i aktivacije, kao i svaki FirePro generator, FP-500S se aktivira samostalno na 300 C.

FP-1200 gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. Primjenjiv je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu zaštitu, a idealan je za prostore srednje veličine. Isporučuje se serijski sa nosačima za montažu.

FP-1200

gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. Primjenjiv je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu zaštitu, a idealan je za prostore srednje veličine. Isporučuje se serijski sa nosačima za montažu.

FP-1200S spada u najnovije modele FirePro generatora. Razlikuje se od modela FP-1200 jedino u tome što je njegovo kučište izradjeno od nerdjajućeg poliranog čelika (inox), i samim time predstavlja bolje rešenje za zaštitu prostora pod uticajem agresivne okoline.

FP-1200S

spada u najnovije modele FirePro generatora. Razlikuje se od modela FP-1200 jedino u tome što je njegovo kučište izradjeno od nerdjajućeg poliranog čelika (inox), i samim time predstavlja bolje rešenje za zaštitu prostora pod uticajem agresivne okoline.

FP-2000 gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. U slučaju otkazivanja svih sistema detekcije i aktivacije, kao i svaki FirePro generator, FP-2000 se aktivira samostalno na 300 C. Primjenjiv je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu zaštitu, a idealan je za srednje, velike i veće prostore. Isporučuje se serijski sa nosačima za montažu.

FP-2000

gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. U slučaju otkazivanja svih sistema detekcije i aktivacije, kao i svaki FirePro generator, FP-2000 se aktivira samostalno na 300 C. Primjenjiv je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu zaštitu, a idealan je za srednje, velike i veće prostore. Isporučuje se serijski sa nosačima za montažu.

FP-2000S spada u najnovije modele FirePro generatora. Razlikuje se od modela FP-2000 jedino u tome što je njegovo kučište izradjeno od nerdjajućeg poliranog čelika (inox), i samim time predstavlja bolje rešenje za zaštitu prostora pod uticajem agresivne okoline.

FP-2000S

spada u najnovije modele FirePro generatora. Razlikuje se od modela FP-2000 jedino u tome što je njegovo kučište izradjeno od nerdjajućeg poliranog čelika (inox), i samim time predstavlja bolje rešenje za zaštitu prostora pod uticajem agresivne okoline.

FP-3000 gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. U slučaju otkazivanja svih sistema detekcije i aktivacije, kao i svaki FirePro generator, FP-3000 se aktivira samostalno na 300 C. Primjenjiv je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu zaštitu, a idealan je za srednje, velike i veće prostore. Isporučuje se serijski sa nosačima za montažu.

FP-3000

gasi požare klase A, B, C i F. Može se aktivirati termički i/ili električki. Može delovati samostalno ili kao deo bilo kojeg sistema detekcije i gašenja požara. U slučaju otkazivanja svih sistema detekcije i aktivacije, kao i svaki FirePro generator, FP-3000 se aktivira samostalno na 300 C. Primjenjiv je u velikim stabilnim sistemima za gašenje kao i za lokalnu zaštitu, a idealan je za srednje, velike i veće prostore. Isporučuje se serijski sa nosačima za montažu.

FP-3000S spada u najnovije modele FirePro generatora. Razlikuje se od modela FP-3000 jedino u tome što je njegovo kučište izradjeno od nerdjajućeg poliranog čelika (inox), i samim time predstavlja bolje rešenje za zaštitu prostora pod uticajem agresivne okoline.

FP-3000S

spada u najnovije modele FirePro generatora. Razlikuje se od modela FP-3000 jedino u tome što je njegovo kučište izradjeno od nerdjajućeg poliranog čelika (inox), i samim time predstavlja bolje rešenje za zaštitu prostora pod uticajem agresivne okoline.

FP-5700 Najveći model FirePro generatora. Dolazi sa nosačem za montažu. Aktivira se električnim ili termičkim aktivatorom, odnosno samostalno na 300 C. Zbog dužine mlaza aerosola na izlazu idealan je za prostore sa visinom preko 4 m. Isporučuje se serijski sa nosačima za montažu.

FP-5700

Najveći model FirePro generatora. Dolazi sa nosačem za montažu. Aktivira se električnim ili termičkim aktivatorom, odnosno samostalno na 300 C. Zbog dužine mlaza aerosola na izlazu idealan je za prostore sa visinom preko 4 m. Isporučuje se serijski sa nosačima za montažu.

FP-5700S spada u najnovije modele FirePro generatora. Razlikuje se od modela FP-5700 jedino u tome što je njegovo kučište izradjeno od nerdjajućeg poliranog čelika (inox), i samim time predstavlja bolje rešenje za zaštitu prostora pod uticajem agresivne okoline.

FP-5700S

spada u najnovije modele FirePro generatora. Razlikuje se od modela FP-5700 jedino u tome što je njegovo kučište izradjeno od nerdjajućeg poliranog čelika (inox), i samim time predstavlja bolje rešenje za zaštitu prostora pod uticajem agresivne okoline.